top of page

Online training Liefdevol Begrenzen in verbinding
 

Leer in 2 interactieve ONLINE trainingen hoe je steviger staat, hoe je je kind beter begrijpt en hoe je meer verbinding ervaart!
 

De afgelopen jaren heb ik vele ouders en pedagogisch professionals door heel het land (en België) mogen begeleiden in het krijgen en behouden van een gezonde emotioneel veilige verbinding. Dit is namelijk een voorwaarde voor een kind om optimaal te kunnen groeien en ontwikkelen.
 

We willen allemaal graag verbinding met ons kind. Maar wat als die verbinding niet helemaal lekker loopt?

En je ’s avonds in bed ligt en niet hardop durft te zeggen dat je blij bent dat je kind slaapt. Dat je zo graag je kind wil begrijpen, wil geven wat hij nodig heeft maar gewoon even niet meer weet hoe?

- Wat als je kind een sterke wil heeft en alles uit de kast haalt als jij probeert haar tanden te poetsen?

- Wat als je kind met spullen blijft gooien ook al heb je duidelijk nee gezegd?

- Wat als je kind niet stopt met aandacht vragen als jij even met iemand wil praten?

- Wat als de emotionele buien zo lang duren dat je je afvraagt of dit nog wel gezond is?

- Wat als je kind alles zelf wil doen, dit nog niet lukt en daardoor zo gefrustreerd raakt dat ze niet meer rustig kan worden?

- Wat als je weet dat je moet doorpakken maar het eigenlijk helemaal niet fijn voelt?

- Wat als je kind hard gilt, bijt of onbeschofte dingen roept?


 

Tijdens Liefdevol Begrenzen in Verbinding leer je waarom je kind dit gedrag laat zien. Begrijpen waarom je kind dit gedrag laat zien maakt het makkelijker om liefdevol te blijven reageren. Je voelt weer vertrouwen en weet wat je kunt doen om in verbinding te blijven. Om jezelf EN je kind te geven wat hij nodig heeft. Zodat jullie in verbinding blijven, je kind zichzelf mag zijn EN het binnen jouw gekozen veilige grenzen blijft.

 

Dit is wat anderen zeggen over mijn training:

 

"Je hebt mij een betere moeder gemaakt. Ik kon de kennis meteen toepassen in de praktijk. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik merk meteen een betere verbinding tussen mij en mijn zoon."
Pm'er Stichting KindH

"De kennis, handvaten en voorbeelden die Esther geeft hebben mijn kijk op kinderen totaal veranderd. Ik weet nu hoe ik een kind kan begeleiden met het reguleren van heftige emoties en gedrag. En ik snap mijzelf nu ook veel beter. Wat een fijne training. Boeiend verteld, eerlijk, open en een goede onderbouwing."
Pm'er Partou Groningen


 

Liefdevol Begrenzen in verbinding bestaat uit 2 delen. Er is ruimte voor jouw persoonlijke vraag! De trainingen worden opgenomen en je kunt ze terugkijken op een moment dat jou uitkomt. Kun je er niet LIVE bij zijn? Dan mag je je vraag alsnog privé aan mij stellen!
 

Deel 1: 12 september 20.00-21.30
Deel 2: 19 september 20.00-21.30

Investering 100 Euro

Strip_4.jpg

Ik wil meedoen aan deze training!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page